fbpx
Skip to main content

De serie van Rishikesh (online workshop)

In mijn praktijk en in mijn omgeving zie ik vaak machteloosheid ontstaan bij de vrouwen met vruchtbaarheidsproblematiek. En er is niets lastiger dan uit deze machteloosheid stappen. Daarom heb ik online yogalessen bedacht ter bevordering van de vruchtbaarheid van vrouwen. Want hoe fijn is het om voor jezelf het gevoel te hebben dat je er alles aan doet en alles aan gedaan hebt om je problematiek rondom je vruchtbaarheid op te lossen. Doordat dit een succesvol ‘product’ is geworden heb ik besloten om voor diverse klachten de Acu-In yoga te ontwikkelen.

De serie van Rishikesh die in deze online les aan bod komt, is géén onderdeel van de Acu-In yoga. Ik heb toch ervoor gekozen om ook deze serie op te nemen en online te zetten omdat het een serie is die reinigt en je hormonale evenwicht herstelt. En voor de schoonheidskoningen onder ons, het is een serie die absoluut verjongend werkt.

De serie van Rishikesh is een serie yoga houdingen die gevonden zijn door Swami Sivananda. De serie wordt nog steeds in zijn ashram in Rishikesh (India) gegeven.

Natuurlijk rijst bij jou de vraag waarom jij voor een online serie van Rishikesh zou kiezen in plaats van de yoga in jouw woonplaats. Uit verhalen van cliënten weet ik dat ze zich door hun drukke bestaan niet de tijd gunnen om naar een yogales te gaan of ze zijn aan huis gebonden door hun kinderen. Deze online yoga kun je altijd en overal op het moment dat het jou uitkomt, de serie volgen.

Bij alle onlinefilms heb ik onderzoek gedaan bij 10 vrouwen. Bij de serie van Rishikesh heb ik gekeken naar voornamelijk slapeloosheid, onrust en vermoeidheid.

De meditaties zijn apart bijgevoegd. Daardoor kun je de pranayama ook los van de yogalessen volgen.

Heb je al een account? Log dan hier in.

€49,95 (incl 21% BTW)

Inclusief

  • Asana

  • Pranayama

  • Lessen en meditaties

  • Meer dan 1 uur video-materiaal

  • Gratis e-book (PDF)

De serie van Rishikesh

€49,95 (incl 21% BTW)

Ik ben naar Anja gegaan omdat mijn man en ik na een jaar nog niet zwanger waren geraakt. Na het zien van haar advertentie heb ik contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Ze heeft er in ongeveer 8 behandelingen voor gezorgd dat mijn cyclus zich normaliseerde. Maar dat is niet het hele verhaal. Ik heb het gevoel dat ze er voor gezorgd heeft dat mijn lichaam in 'de juiste stand' is gezet zodat ik optimaal voorbereid werd op zwanger worden. Tijdens haar behandeling voerden we prettige gesprekken die ertoe leidde dat ik anders tegen bepaalde aspecten aan ging kijken. Ook haar tips over onder meer voeding hielpen me om ook buiten de behandelingen om te werken aan een optimale situatie.

Inmiddels bevallen van een kerngezonde drie maanden jonge zoon.

S.