fbpx
Skip to main content

Tarieven

Tarieven Praktijk Yangming per 1 juli 2024

  • Acupunctuur- of kruidenconsult € 80
  • EFT consult €85

Tarieven Praktijk Yangming per 1 januari 2025

  • Acupunctuur- of kruidenconsult € 85
  • EFT consult €85

Betaling van uw consult

Betalingen dienen na het consult per betalingsverzoek of contant direct te worden voldaan. Het is helaas niet mogelijk om via PIN te betalen. Na de behandeling wordt de factuur per email aan u toegestuurd. Deze kunt u vervolgens zelf declareren bij uw zorgverzekeraar.

Vergoedingen

Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden de acupunctuurbehandeling deels of geheel. Of dit ook voor u geldt, kunt u in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering nalezen. Praktijk Yangming is aangesloten bij de beroepsverenigingen Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur en RBNG/TBNG. Kijk voor de actuele lijst zorgverzekeraars die acupunctuur vergoeden op www.acupunctuur.nl

Een afspraak maken

Praktijk Yangming is werkzaam op diverse tijden. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur bellen naar 06-22419363 of e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Consulten kunnen tot 48 uur voor aanvang kosteloos worden verzet. Nadien worden de kosten van het consult voor 100% in rekening gebracht.