fbpx
Skip to main content

Acu In Yoga online workshop

Er zijn honderden uiteenlopende meningen, filosofieën en  onderzoeken met betrekking tot onvruchtbaarheid te vinden op internet en in boeken, zowel vanuit de Westerse geneeskunde als vanuit de Chinese geneeskunde gezien. 

Niet alleen in mijn praktijk maar ook in mijn omgeving zie ik vaak machteloosheid ontstaan bij de vrouwen met vruchtbaarheidsproblematiek. En er is niets lastiger dan uit deze machteloosheid stappen. Daarom heb ik online yogalessen ontwikkeld ter bevordering van de vruchtbaarheid van vrouwen. Ik heb de lessen zo ontworpen dat je ze thuis kunt oefenen zodat je iedere dag zelf aan je gezondheid kunt werken.

Wat is Acu-In Yoga?

Acu-In Yoga combineert het beste van twee werelden, namelijk yoga en acupunctuur. Door bepaalde yoga-houdingen (asana’s) kun je de energiestromen in je lichaam beïnvloeden. Tijdens de asana’s worden bepaalde meridianen uit de acupunctuur gestimuleerd. Dit werkt door middel van wat de Chinese Geneeskunde 'Qi' noemt en in de Yoga als 'prana' bekend staat. Beide energetische concepten komen overeen met wat wij in het westen energie noemen. Op deze manier kun je werken aan waar het voor jouw lichaam tijdens de verschillende hormonale fases, en dus ook voor jouw vruchtbaarheid nodig is.

Tijdens de workshop heb je de beschikking over meer dan 4 uur aan yoga video's, afgestemd op de vier verschillende hormonale fase's. Daarnaast is er een ebook met duidelijke uitleg én zijn de bijpassende pranayama's toegevoegd. Genoeg om zelf thuis aan de slag te gaan wanneer het jou uitkomt.

Heb je al een account? Log dan hier in.

van €325,00
voor €149,95

Inclusief

  • Pranayama’s

  • Lessen en meditaties voor iedere hormonale fase

  • Meer dan 4 uur video-materiaal

  • Gratis e-book (PDF)

ACU-IN yoga online workshop

van €325,00
voor €149,95

Ik ben naar Anja gegaan omdat mijn man en ik na een jaar nog niet zwanger waren geraakt. Na het zien van haar advertentie heb ik contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Ze heeft er in ongeveer 8 behandelingen voor gezorgd dat mijn cyclus zich normaliseerde. Maar dat is niet het hele verhaal. Ik heb het gevoel dat ze er voor gezorgd heeft dat mijn lichaam in 'de juiste stand' is gezet zodat ik optimaal voorbereid werd op zwanger worden. Tijdens haar behandeling voerden we prettige gesprekken die ertoe leidde dat ik anders tegen bepaalde aspecten aan ging kijken. Ook haar tips over onder meer voeding hielpen me om ook buiten de behandelingen om te werken aan een optimale situatie.

Inmiddels bevallen van een kerngezonde drie maanden jonge zoon.

S.