fbpx
Skip to main content

Voeding

VoedingGoede voeding is van groot belang voor een goede gezondheid. Praktijk Yangming geeft u voedingsadvies vanuit de Vijf Elementen Voedingsleer. Hierin wordt voeding beoordeeld op energetische waarde, levensenergie en het effect van de voeding op de mens.

Traditionele Chinese Geneeswijze

Duizenden jaren geleden wisten de Chinezen al dat ze door het eten van uitgebalanceerde voeding tot op hoge leeftijd gezond en vitaal konden blijven. In de Traditionele Chinese Geneeswijze wordt voeding dan ook op haar energetische werking beoordeeld. Zo komt u erachter welke voeding goed is voor uw lichaam en gezondheid. Voedingsadviezen maken daarom altijd deel uit van uw behandeling bij praktijk Yangming.

Afvallen met acupunctuur

Wanneer u wilt of gaat afvallen, veranderen diverse processen in het lichaam. Zo kan uw bloedsuikerspiegel sterk gaan wisselen en uw energieniveau dalen. Praktijk Yangming helpt u afvallen door het adviseren van de juiste voeding, acupunctuur en Chinese kruiden. Hiermee blijven de bloedsuikerspiegel en het verbrandingsvuur stabieler. Als gevolg hiervan zult u afvallen en minder trek krijgen in (ongezond) voedsel met meer energie en beweeglust als resultaat.

Afspraak maken