fbpx
Skip to main content

Anja Braber

anja braberAnja Braber werkt al jarenlang als professioneel acupuncturist en herbalist. In 2002 startte ze haar eigen praktijk Yangming. Na haar opleiding aan de Academie voor Chinese Geneeswijzen Qing-Bai volgde ze diverse nascholingen om zich te specialiseren in de behandeling van gynaecologische klachten, infertiliteitsproblemen en zwangerschapsklachten. Ook geeft Anja voedingsadvies vanuit de Vijf Elementen Voedingsleer en volgde zij diverse trainingen in het beoefenen van sjamanisme.

Momenteel volg ik de opleiding EFT bij Novet. Daarnaast ga ik ook de 2 jarige starten met de opleiding van de Shang Han Lun (het boek van de koude ziekten). Een must-have in een praktijk voor Chinese kruidengeneeskunde en acupunctuur!

 

Uw balans hervinden met praktijk Yangming

Heeft u het gevoel dat u uit evenwicht bent geraakt? Hervindt uw balans bij praktijk Yangming door middel van de Chinese Geneeswijze in de vorm van acupunctuur of Chinese kruiden. We behandelen de oorzaak in plaats van enkel de symptomen. Anja biedt een luisterend oor en geeft praktische tips over voeding, energie en ontspanning. Hierdoor vormt uw behandeling bij praktijk Yangming een goede aanvulling op de reguliere geneeskunde.

Anja werkt samen met Fysiotherapie Van Gelderen in Middelharnis.

Afspraak maken