fbpx
Skip to main content

Chinese Kruidengeneeswijze

Chinese fytotherapie, ofwel kruidengeneeswijze, is een belangrijke pijler uit de Traditionele Chinese Geneeswijze. Deze natuurlijke geneeskrachtige kruiden worden niet alleen ingezet om gezond te worden, maar zeker ook om gezond te blijven. Voeding en kruiden vormen een belangrijke aanvulling op uw acupunctuurbehandeling, zeker in 

tijden waarin u zich leeg en uitgeput voelt.

Chinese kruidengeneeswijze

Kwalitatieve kruidenpreparaten

Chinese kruidenpreparaten vormen combinaties van verschillende kruiden. Deze formules worden op de persoon afgestemd zodat u een kruidenpreparaat, ofwel formule, krijgt dat op u afgestemd is. Ieder kruid heeft specifieke eigenschappen en hierdoor zijn eigen werking.

Praktijk Yangming werkt samen met de Natuurapotheek in Pijnacker. Wij sturen het recept op naar deze apotheek waarna deze de bestelling en de factuur rechtstreeks naar u verzendt. Hierdoor bent u verzekerd van hoogstaande kwaliteit van de granulaten (kruiden in kant-en-klare poedervorm) en weet u zeker dat er geen substanties worden gebruikt van zware metalen of beschermde planten of diersoorten. De granulaten zijn biologisch. 

Praktijk Yangming adviseert bij ernstigere klachten eerst de huisarts te consulteren alvorens een acupuncturist te bezoeken.

Afspraak maken