fbpx
Skip to main content

Zwangerschap

Ik ben Anne, vrouw van 35 jaar en ben met 21 weken bij Anja onder behandeling gekomen voor meerdere zwangerschapskwalen. Ik was vanaf 9 weken extreem moe, had dagelijks harde buiken en moest de hele dag overgeven. De verloskundige zei dat het kwam door vitamine tekort en ik moest maar rustig aan doen. Als je dan op t punt komt dat je niet meer weet wat je moet doen ookal slik je alle vitamines bij die je te kort komt, is daar Anja. Ik kreeg eerst 5 afspraken achter elkaar, elke week één. Na 3 behandelingen merkte ik al verbetering. Kreeg al iets meer energie, de baby werd actiever en ik spuugde beduidend minder.

Na de 5 weken zijn we over gegaan op één keer per 2 weken behandelen. Met 28 weken had ik weer energie, veel minder harde buiken (alleen als ik te druk geweest was) en het spugen was gewoon over!! Ook kreeg ik kruiden voorgeschreven die ervoor zorgen dat ik ook geen maagzuuraanvallen meer heb. Het is alsof er een "stopje" in me gezet was. Dit is zo enorm fijn, eindelijk genieten van de zwangerschap en je weer "mens" voelen.

Uit eigen ervaring kan ik dit echt aanraden aan elke zwangere vrouw, baadt het niet dan schaad het niet! Maar dit baadt :-D