fbpx
Skip to main content

Aangezichtspijn

Ik heb al een aantal jaren last van aangezichtspijn met hevige aanvallen en moeite met eten en praten ben onder behandeling bij de neuroloog. Afgelopen september 2018 kreeg ik zulke hevige aanvallen dat ik niet meer kon eten en praten. Ik nam contact op met de neuroloog die zei neem 4x2 carbamazepine dan moeten de pijn en de aanvallen wel zakken. Maar met deze medicatie is niet te leven het is net of je continu te veel hebt gedronken, draaierig bent en omvalt.

Toen las ik op google dat acupunctuur wellicht een oplossing zou zijn. In september kwam ik in contact met Praktijk Yangming (Anja Braber) en kon gelijk komen. Tot en met december heb ik twee keer per week acupunctuur gehad en nu in januari nog een keer per week. Ik vind dit de juiste behandeling is en ben voor 95%van mijn klachten af. Op dit moment gebruik ik nog maar 1x carbamazepine 100mg per dag voor onderhoud van e.v.t een trigger moment.

Ik kan mensen met aangezichtspijn ten zeerste aanraden om accupunctuur te proberen. Daarnaast word je bij praktijk Yangming buiten gewoon geholpen met aandacht voor je pijnklachten.