fbpx
Skip to main content

Vrouwelijke aandoeningen - Kinderwens, menstruatie

Een goede vriendin raadde mij aan om mijn problemen eens aan Anja van praktijk Yangming voor te leggen, om met haar bespreken en te kijken of ze mij zou kunnen helpen. Zo gezegd zo gedaan. We hebben een uitgebreide intake gehad, zodat ze een goed totaal beeld van mij en mijn klachten kreeg.

Ik had destijds last van overgewicht door niet goed functionerende darmen en ik probeerde zonder succes zwanger te worden. Na 4 jaar prikpil, waar ik inmiddels 2 jaar mee gestopt was kwam er geen menstruatie. Anja is begonnen met mijn spijsvertering aan te pakken. Dit met erg weinig naalden, opdat mijn lijf daardoor meer op krachten zou komen. Ik hield mezelf tot die tijd met red bull en roken op de been. Aangezien ik een grote angst voor naalden heb ging de vriendin de eerste keer met me mee.

Anja liet mij mee ademen zodat ik het prikken bijna niet voelde. Daarbij hield ze me continue in de gaten of het goed met me ging en leidde ze me af met leuke gesprekken. Vanaf de derde keer durfde ik alleen te gaan, ik had ondertussen zo'n vertrouwen in haar ontwikkeld dat het prima ging. Vanaf dat moment ben ik geregeld alleen naar haar gegaan en ze zorgt er nog altijd voor dat ik het amper voel en dat ik de naalden niet zag.

Met acupunctuur van Anja zijn mijn darmklachten zo goed als onder controle. Maar voor mij het meeste belangrijke, ben ik nu trotse moeder van een 5 maanden oud zoontje. Anja heeft door middel van acupunctuur mijn menstruatie weer op gang gebracht. En vervolgens nam mijn lichaam met haar steun de natuurlijke functies weer over. Sindsdien heeft ze mij bij nog meer kwaatljes geholpen zoals het verhogen van de borstvoeding productie en het behandelen van nacht zweten, wat geheel verdwenen is.

Ik raad iedereen aan, die over acupunctuur nadenkt, om langs Anja te gaan. Ze is een acupuncturiste met gevoel voor jouw als mens. Ze stelt je echt op je gemak, doet een leuk praatje met je als je daar prijs op stelt en levert voor zover ik het heb mogen ervaren uiststekend werk!

Anja, ik kan je niet genoeg bedanken voor je hulp met mijn kleine wondertje en alle andere dingen! Ik kom graag weer bij je voor andere behandelingen!

J.R. uit Zuidland