fbpx
Skip to main content

Hormonale klachten

Heeft u het gevoel dat u uit evenwicht bent geraakt ? Dat was precies hoe ik me voelde….

Al jaren lang had ik het gevoel dat mijn hormonen uit balans waren. Maar nu werd t erger. Ik menstrueerde niet meer, had ontzettend last van nachtelijke zweten, waardoor ik heel slecht sliep. S nachts werd ik zwetend wakker en gooide ik m’n dekens weg en daarna weer wakker worden omdat ik het koud had. Door het slechte slapen, werd mijn humeur er ook niet beter op. Soms kon ik om het minste of geringste ineens in huilen uitbarsten. En soms kon ik ineens heel onredelijk en onverwachts boos worden. Tevens had ik geen regelmatige stoelgang en hoefde ik maar om de 2/3 dagen naar t toilet. Kortom, er moest iets gebeuren.

Maar ik wilde geen hormoonpillen of iets dergelijks. Ik wil baas zijn over m’n eigen lichaam en t zelf op n natuurlijke manier proberen. Van een kennis hoorde ik dat hij naar acupunctuur ging ivm een pijnlijke enkel  Een nuchtere man die totaal niet “gelooft” in Chinese  geneeskunde. Maar hij was van zijn pijnlijk enkel af en raadde  me aan om t toch eens te proberen.

Na wat speurwerk op internet, kwam ik Anja tegen. Op haar site staat dat ze vrouwen met hormonale klachten kan helpen. Na een zeer uitgebreide intake met allerlei vragen, heb ik nu 5  behandelingen bij haar gehad. En ik slaap zoveel beter. Af en toe ben ik nog wel wakker, maar niet meer badend in het zweet. Het lijkt alsof ze m’n innerlijke thermostaat lager heeft gezet. Ik voel me zoveel rustiger, ik maak me veel minder druk om alles, waardoor ik voor mezelf en mijn omgeving veel leuker ben. En ik ga dagelijks naar het toilet ! Het lijkt alsof mijn lichaam nu alle afvalstoffen kwijt raakt, die eerst opgehoopt in mijn lichaam zaten.

Ik ben heel blij dat ik Anja heb gevonden !