fbpx
Skip to main content

Diverse klachten

Ik ben een aantal keren met goed resultaat behandeld bij praktijk Yang Ming van Anja Braber. Na een virusinfectie was mijn reuk helemaal weg. Dit was ook na een jaar nog niet verbeterd. De KNO-arts kon niets voor mij doen.

Op internet las ik dat met acupunctuur soms verbetering mogelijk was. Na een paar behandelingen en het gebruiken van Chinese kruiden kon ik inderdaad weer iets ruiken. Aan het eind van de reeks was er duidelijk een flinke vooruitgang, al is het geen 100% meer geworden.

Ook als ondersteuning bij het afvallen heb ik veel baat gehad bij de behandelingen. Dit in combinatie met kruiden en voedingsadviezen volgens de 5 elementen. Ik viel 8 kg af in 5 maanden tijd, zonder veel moeite. De naaldjes worden dan in het oor geprikt en je krijgt een paar verblijfsnaaldjes.

Bij de laatste behandeling heeft acupunctuur in combinatie met kruiden ervoor gezorgd dat ik na de overgang mijn libido weer terug kreeg. Alle keren werd ik prettig en professioneel geholpen. Als je tijdens de behandelingen wil praten kan dat, maar rustig liggen terwijl je naar muziek luistert kan ook. Het prikken vond ik niet erg pijnlijk, op sommige plaatsen iets gevoeliger.