fbpx
Skip to main content

Vrouwelijke aandoeningen - Kinderwens

Ik was op zoek naar een acupuncturist omdat ik mijzelf, zoals men dat noemt, niet goed geaard voelde. Voordat ik contact zocht met Anja had ik gesproken met een medium, waar ik erg veel aan heb gehad. Zij adviseerde me de acupunctuur, waar ik al enige tijd mee in mijn hoofd rond liep, zeker door te zetten. Zo ben ik bij Anja terecht gekomen.

Het intake-gesprek dat ik met Anja had voelde al fijn. Anja straalt een bepaalde rust uit, wat ik erg prettig vond maar ook wel even aan moest wennen. Ondanks dat ik wat sceptisch was, heb ik de behandeling bij Anja "open minded" doorlopen. Een bijkomstigheid waarvoor ik voor Anja koos, was haar specialisme bij kinderwens en problemen daar rondom. Dat ik me niet goed geaard voelde kwam mede door een kinderwens die door lichamelijke problemen en persoonlijke omstandigheden bemoeilijkt werd. Alles tezamen leek Anja daarom voor mij de juiste persoon.

De behandelingen zijn in mijn ervaring ongedwongen, en worden goed doorgesproken. Tijdens de behandeling speelt er kalmerende muziek. Naast de acupunctuur op zich heeft Anja voor mij ook een persoonlijk kruiden 'plan' voorgeschreven.

Ik voelde me zeer goed bij de behandeling, heeft me lichamelijk én geestelijk zeker tot rust gebracht, en de grote verassing was dat ik na enkele behandelingen kon mededelen dat ik in blijde verwachting was! Het klinkt ongeloofwaardig en voor u die dit leest misschien als een verkooppraatje, maar ik kan met trots zeggen dat ik moeder heb mogen worden van een prachtige zoon die inmiddels alweer acht maanden is. Ik zal niet zeggen dat de acupunctuur op zich mijn wonder heeft gebracht, maar ik ben er wel van overtuigd dat de behandeling bij Anja mij dusdanig lichamelijk en geestelijk effect op had om mijn lichaam in staat te stellen het, wat leek, onmogelijke toch mogelijk te maken.

Voor diegene die twijfelt, dat deed ik ook, maar ik ben er open minded aan begonnen en ik wil zeggen:

Luister naar je lichaam en je gevoel!

Anoniem