fbpx
Skip to main content

Anja Braber rondt EFT-opleiding succesvol af

In een inspirerende ontwikkeling binnen de wereld van holistische geneeswijzen heeft Anja Braber, een toegewijde professional bij Praktijk Yangming, haar opleiding in Emotional Freedom Techniques (EFT) met succes afgerond.

EFT, ook bekend als 'tapping', is een revolutionaire benadering die gebruikmaakt van de principes van oude Chinese acupunctuur, zonder de noodzaak van naalden, gecombineerd met moderne psychotherapeutische technieken. Deze methode heeft wereldwijd erkenning gekregen voor zijn effectiviteit in het aanpakken van een breed scala aan emotionele en fysieke problemen, waaronder angst, depressie, fobieën, stress, chronische pijn en meer.

Anja's toewijding aan haar professionele ontwikkeling en haar passie voor het helpen van anderen hebben geleid tot deze prestatie. Met haar nieuw verworven vaardigheden is Anja nu nog beter uitgerust om u te ondersteunen op uw pad naar emotionele vrijheid en een beter algeheel welzijn.

Praktijk Yangming kijkt ernaar uit om de nieuwe EFT vaardigheden te integreren in het aanbod van therapieën en behandelingen.

Voor meer informatie over EFT en hoe u kunt beginnen met uw eigen sessies bij Praktijk Yangming, bezoek onze website of neem direct contact met ons op.