fbpx
Skip to main content

Acupunctuur & hoofdpijn

acupunctuur hoofdpijnHoofdpijn is erg vervelend en komt vaak ook nog opzetten in een minder drukke periode, als u net in het weekend even lekker bij wilt komen van een drukke week bijvoorbeeld. Wist u dat acupunctuur verlichting kan geven bij hoofdpijn? Ik vertel u er graag meer over.

Hoofdpijn in het weekend

Herkent u dat, dat de hoofdpijn vaak na een drukke periode op komt zetten? Dit heeft te maken met wat we van ons lichaam vragen. Bijvoorbeeld: door de weeks rennen we de hele dag van hot naar her, we houden verschillende ballen in de lucht en rennen nog een beetje harder.

Door dit geren raakt u gewend aan een hoog adrenalineniveau. Als u dan even in rust gaat – bijvoorbeeld in het weekend – gaat uw lichaam in protest omdat dat hoge niveau niet gevraagd wordt. Daarnaast verandert onze routine in het weekend, bijvoorbeeld hoeveel koffie we drinken. Genoeg reden voor uw lijf om signalen te geven: helaas in veel gevallen met hoofdpijn.

Acupunctuur kan hoofdpijn verlichten

Als u regelmatig last heeft van heftige hoofdpijn kan acupunctuur helpen. In de acupunctuur wordt gewerkt vanuit de gedachte dat klachten voortkomen uit een verstoring van de energiehuishouding. Een acupunctuurbehandeling kan helpen om deze verstoring weer in balans te krijgen.

Tijdens de behandeling worden er hele dunne naaldjes op bepaalde plaatsen in het lichaam aangebracht. Dit doet geen pijn, acupunctuur is een veilige en natuurlijke behandelmethode. Door het aanprikken wordt uw energiestroom gereguleerd en wordt de energie in uw lichaam in balans gebracht. U voelt al snel resultaat.

Wilt u ook van uw hoofdpijn af? Neem gerust contact met me op, dan kijken we wat ik voor u kan betekenen.

 

Wilt u ook van uw hoofpijn afkomen?

Maak dan een afspraak via onderstaand formulier. Ik kijk graag samen met u hoe ik u kan helpen met uw hoofdpijn.

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt deze behandeling deels of geheel vergoed.

{chronoforms6}afspraak-hoofdpijn{/chronoforms6}

*Indien u verhindert bent (ongeacht de reden), en dit is binnen 48 uur voor de gemaakte afspraak, ben ik genoodzaakt 100% van de kosten in rekening te brengen.

Anja Braber Acupuncturist bij Praktijk Yangming

Anja Braber

 

 

Ik had regelmatig last van zware hoofdpijn. Zeker na een stressvolle week was het in het weekend weer raak. Een goede kennis wees mij op Anja haar praktijk. In het begin was ik erg bang, zeker voor de naaldjes..

Nu ben ik nagenoeg van mijn hoofdpijn af ?

O ja, ik was voor niks bang geweest... De naaldjes deden helemaal geen pijn ??

Anoniem