fbpx

Waarom acupunctuur helpt bij hooikoorts

 

hooikoortsHet hooikoortsseizoen is weer in volle gang. Naar schatting heeft één op de vijf Nederlanders last van de rondvliegende pollen. Heeft u ook last van jeukende ogen, niesbuien of een loopneus? Acupunctuur kan helpen uw klachten te verminderen, zowel preventief als tijdens het seizoen.

Wanneer u last heeft van hooikoorts reageert uw lichaam overgevoelig op stuifmeelkorrels (pollen). In het voorjaar zit de buitenlucht vol met deze korrels omdat alle bomen, planten en grassen in bloei staan en zich voortplanten. Enkel de windbestuivende bomen en planten veroorzaken hooikoortsklachten. Uw lichaam beschouwt de rondvliegende pollen onterecht als gevaarlijke indringers en reageert vervolgens met de aanmaak van de stof histamine. Deze stof kan diverse hooikoortsklachten veroorzaken.

Lees meer: Waarom acupunctuur helpt bij hooikoorts

Nieuw bij praktijk Yangming: Integrale yoga!

yoga

 

Vanaf woensdag 16 mei 2018 starten we met lessen integrale yoga. Bij deze bijzondere vorm van yoga staat de zoektocht naar de zin van het leven centraal. Naast het uitvoeren van houdingen staan we tijdens de lessen stil bij de ademhaling en maken we ruimte voor meditatie. Ook besteden we aandacht aan de achterliggende filosofie van de integrale yoga.

De eerste les op woensdag 16 mei is een proefles. Zo kunt u zelf ontdekken of deze vorm van yoga bij u past. Deelname aan de les kost € 5,00. Na het volgen van deze proefles kunt u zich opgeven voor een reeks van acht lessen integrale yoga. Alle yogalessen worden gegeven door praktijk Yangming en vinden plaats in praktijk de Toermalijn in Sommelsdijk (Oostdijk 49).

Lees meer: Nieuw bij praktijk Yangming: Integrale yoga!

Gewijzigde openingstijden

Sluiting mei 2018


Vanaf maandag 30 april t/m maandag 14 mei 2018 zijn wij gesloten.

Heeft u een dringende vraag? Neem dan contact op met mevrouw M. Wilmsen van praktijk Yintang via telefoonnummer 06 – 12 41 16 45.

Nieuwe website

Met trots presenteren wij onze nieuwe website welke wij gerealiseerd hebben in samenwerking met YZCommunicatie. Middels deze website kunnen wij u nog beter van dienst zijn.