fbpx

Verwarm uw lichaam met echte Chinese kippensoep

Chinese soep maken

 

De temperaturen gaan nu toch echt naar beneden en de bomen worden langzaam aan kaler en kaler. De koude jaargetijden doen haar intrede. Het koudere weer vraagt ook meer energie van ons lichaam. Het is dan ook belangrijk om uw lichaam te voorzien van de juiste brandstof. In deze blog help ik u graag een handje op weg met een recept voor echte Chinese kippensoep.

Lees meer: Verwarm uw lichaam met echte Chinese kippensoep

Tijd voor een healthy boost!

healthy boostWilt u zich ook fitter en energieker voelen? Doe op 5 oktober dan mee met ons dagvullende Healthy Boost programma! Deze dag staat in het teken van Chinese geneeswijze en koken volgens de vijf elementen. De Healthy Boost vindt plaats op vrijdag 5 oktober bij Kookstudio Pollies in Oude Tonge.

Door middel van de acupunctuur en Chinese kruiden wordt uw lichaam aangespoord te herstellen. Om dit herstel te bevorderen wordt voeding aangepast aan uw persoonlijke behoefte en de diagnose die gesteld is vanuit de TCM. Uiteraard wordt u deze dag intensief begeleid en krijgt u tips & tricks mee. Ook de recepten krijgt u mee naar huis.

Lees meer: Tijd voor een healthy boost!

Het bewandelen van het innerlijk landschap

bewandelen van het innerlijke lichaamWe zijn in de praktijk gestart met een scholing 'Bewandelen van het innerlijke landschap', wat voorkomt vanuit de Bu Ming. Vooraf aan het bewandelen van het innerlijke landschap wordt een pols- tongdiagnose gedaan. Hierdoor wordt duidelijk welk orgaan er is aangedaan. Hierna gaan we door middel van meditatie en begeleiding uw innerlijke landschap bewandelen. Op deze manier kunnen emotionele blokkades en bepaalde aandoeningen opgespoord en opgelost worden.

Lees meer: Het bewandelen van het innerlijk landschap

Het laatste nieuws uit de praktijk: Yi Ching

Anja heeft de afgelopen weken een scholing rond Yi Ching gevolgd. Deze methode is gebaseerd op een oeroud orakel uit de Chinese geneeskunde. Yi Ching is erop gericht om effectief functionele klachten te behandelen met acupunctuur. Deze manier van behandelen geeft snel resultaat en kan gebruikt worden bij de meest uiteenlopende klachten. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.