fbpx

Sta stil bij je ademhaling

yoga ademhaling

 

We staan er vaak niet bij stil hoe vaak per dag we eigenlijk ademhalen. Wist je dat de meeste mensen ongeveer 23.000 keer per dag ademhalen? Na de enthousiaste reacties op de vorige blog over yoga vertel ik je in deze blog dan ook graag meer over de volledige yoga ademhaling, welke erop gericht is dat het ademen vanzelf gebeurt. Neem je tijd, en mochten er vragen zijn dan hoor ik het natuurlijk graag.

Lees meer: Sta stil bij je ademhaling

De helende kracht van yoga

Helende kracht yoga

Wist u dat yoga niet alleen ontspannend is, maar ook kan helpen bij het verlichten van klachten? Yoga brengt u in balans, zowel emotioneel, mentaal als fysiek. Er zijn een aantal oefeningen die u zelf kunt doen om te kijken of ze voor u helpen. In deze blog nemen we er een drietal door, namelijk de Savasana, Tadasana en de heupopheffing.

Lees meer: De helende kracht van yoga

Op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen?

cadeaubon

 

De feestdagen komen langzaam ook weer dichterbij. Heeft u geen idee wat u uw partner, kind, schoonmoeder of schoonvader dit jaar moet geven? Denk eens aan een cadeaubon 'Kennis maken met acupunctuur'. Acupunctuur is namelijk niet alleen voor het behandelen van klachten of ernstige aandoeningen, het kan ook heerlijk ontspannend zijn. Vraag er naar in de praktijk.

Wegens succes een nieuwe Healthy Boost middag

nieuwe healthy boost middag

 

Wegens succes organiseren we opnieuw een Healthy Boost middag! 

Door de grote hoeveelheid aanvragen voor ons evenement van begin oktober organiseer ik samen met de 5 Elementen Kookstudio opnieuw een Healthy Boost middag. Op donderdag 8 november kunt u in Oude Tonge kennis maken met traditionele Chinese geneeswijzen, voeding volgens de vijf elementen en acupunctuur. De 5 Elementen Kookstudio is onderdeel van Pollies Kookstudio.

Lees meer: Wegens succes een nieuwe Healthy Boost middag