fbpx

Eerste hulp bij hooikoorts

hooikoorst verlichten tips
Branderige en jeukende ogen, een verstopte neus, niezen en een dikke keel. De hooikoorts klachten nemen momenteel enorm toe, maar nu de praktijk gesloten is kan ik ze helaas niet verlichten met acupunctuur. Gelukkig zijn er nog een aantal andere methoden die u zelf toe kunt passen om van de vervelende hooikoortsklachten af te komen of ze op zijn minst te verminderen. Ik vertel u er graag meer over.

Lees meer: Eerste hulp bij hooikoorts

Acupunctuur & rugklachten

acupunctuur rugpijnHeeft u met regelmaat last van rugpijn? Erg vervelend, maar het komt vaak voor. Zo heeft één op de vijf Nederlanders er weleens last van. Natuurlijk wilt u wel zo snel mogelijk van uw klachten af. Acupunctuur kan helpen bij rugklachten. Ik vertel u er graag meer over.

Lees meer: Acupunctuur & rugklachten

Vrouwelijke 'ongemakken' kun je ook anders benaderen

vrouwelijke aandoeningen
Veel vrouwen hebben te maken met vrouwen klachten, zoals dit ook wel vaak genoemd wordt. Denk hierbij niet alleen aan problemen en pijn rond de menstruatie, maar bijvoorbeeld ook aan zwanger willen worden wat niet wil lukken. Vaak moet dit weg, want we hebben er geen tijd voor en dit kunnen we niet gebruiken in ons drukke leven. Ik wil u graag laten zien dat dit ook anders kan en vertel u er meer over in deze blog.

Lees meer: Vrouwelijke 'ongemakken' kun je ook anders benaderen