De helende kracht van yoga

Helende kracht yoga

Wist u dat yoga niet alleen ontspannend is, maar ook kan helpen bij het verlichten van klachten? Yoga brengt u in balans, zowel emotioneel, mentaal als fysiek. Er zijn een aantal oefeningen die u zelf kunt doen om te kijken of ze voor u helpen. In deze blog nemen we er een drietal door, namelijk de Savasana, Tadasana en de heupopheffing.

Lees meer: De helende kracht van yoga

Op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen?

cadeaubon

 

De feestdagen komen langzaam ook weer dichterbij. Heeft u geen idee wat u uw partner, kind, schoonmoeder of schoonvader dit jaar moet geven? Denk eens aan een cadeaubon 'Kennis maken met acupunctuur'. Acupunctuur is namelijk niet alleen voor het behandelen van klachten of ernstige aandoeningen, het kan ook heerlijk ontspannend zijn. Vraag er naar in de praktijk.

Wegens succes een nieuwe Healthy Boost middag

nieuwe healthy boost middag

 

Wegens succes organiseren we opnieuw een Healthy Boost middag! 

Door de grote hoeveelheid aanvragen voor ons evenement van begin oktober organiseer ik samen met de 5 Elementen Kookstudio opnieuw een Healthy Boost middag. Op donderdag 8 november kunt u in Oude Tonge kennis maken met traditionele Chinese geneeswijzen, voeding volgens de vijf elementen en acupunctuur. De 5 Elementen Kookstudio is onderdeel van Pollies Kookstudio.

Lees meer: Wegens succes een nieuwe Healthy Boost middag

Verwarm uw lichaam met echte Chinese kippensoep

Chinese soep maken

 

De temperaturen gaan nu toch echt naar beneden en de bomen worden langzaam aan kaler en kaler. De koude jaargetijden doen haar intrede. Het koudere weer vraagt ook meer energie van ons lichaam. Het is dan ook belangrijk om uw lichaam te voorzien van de juiste brandstof. In deze blog help ik u graag een handje op weg met een recept voor echte Chinese kippensoep.

Lees meer: Verwarm uw lichaam met echte Chinese kippensoep