fbpx

Tijd voor een healthy boost!

healthy boostWilt u zich ook fitter en energieker voelen? Doe op 5 oktober dan mee met ons dagvullende Healthy Boost programma! Deze dag staat in het teken van Chinese geneeswijze en koken volgens de vijf elementen. De Healthy Boost vindt plaats op vrijdag 5 oktober bij Kookstudio Pollies in Oude Tonge.

Door middel van de acupunctuur en Chinese kruiden wordt uw lichaam aangespoord te herstellen. Om dit herstel te bevorderen wordt voeding aangepast aan uw persoonlijke behoefte en de diagnose die gesteld is vanuit de TCM. Uiteraard wordt u deze dag intensief begeleid en krijgt u tips & tricks mee. Ook de recepten krijgt u mee naar huis.

Het programma

  • Het ontbijt wordt verzorgd door Pollies
  • Om 09.00 uur yogales
  • Acupunctuurbehandeling (diagnose TCM)
  • Onder begeleiding bereiden we lunch & diner, toegepast vanuit de diagnose TCM

De dag wordt begeleid door Anja Braber en Elma Pollemans. We stellen ze graag even kort aan u voor:

Anja werkt al jarenlang als professioneel acupuncturist en herbalist. Na haar zesjarige opleiding aan de Academie voor Chinese Geneeswijzen Qing-Ba startte ze in 2002 haar eigen praktijk: Yangming.

Elma is kok en gespecialiseerd in verschillende vakgebieden. Enige tijd geleden heeft ze de opleiding 5 Elementen Voeding afgerond. Elma heeft al bijna 20 jaar een kookstudio in Oude-Tonge.

Meedoen?

Deelname aan het geheel verzorgde dagprogramma bedraagt €199,-. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.