Sjamanisme ‘Aanwijzingen op je Levenspad’ (tekens, aanduidingen)

Sjamanistische trommelAnja heeft jarenlang trainingen gevolgd in het Sjamanisme. Daarbij bestudeerd zij tot op de dag van vandaag het Boeddhisme vanuit haar vakgebied als acupuncturist en herbalist in de Chinese geneeskunde. In een ritueel/healing richt zij zich naar de Hogere/Christus Kracht (sommige mensen noemen dit God, een ander de Bron, Boeddha, dit is voor iedereen anders). Anja werkt met Chirstus kracht in combinatie met Sjamanistische rituelen. Zij gebruikt hierbij de wijsheden vanuit het Boeddhisme.

Je levenspad zit vol met tekens (aanwijzingen, voortekens, adviezen, waarschuwingen). Tekens die komen van iets dat "Groter" is dan wij zelf. Met "Groter" bedoelen we iets wat een ruimer bewustzijn heeft dan wij. "Iets" dat verder kijkt en op een energetische manier kan communiceren. De Hogere Kracht zet iets in gang op een fijn energetisch niveau. Dit zet zich op om in aanwijzingen en gebeurtenissen op aarde. Vaak zijn we ons niet bewust van deze signalen en gaan er aan voorbij.

Anja kijkt bewust naar aanwijzingen in het heden, naar welke stappen wij op ons levenspad moeten bewandelen om tot een bepaald resultaat te komen.

In veel therapieën of rituelen lopen wij ons levenspad terug om dingen op te halen, te herinneren of te healen/genezen. In dit ritueel gaan wij op zoek naar informatie over stappen richting de toekomst.

Je kunt dit ritueel doen met een specifieke vraag over jezelf of situaties. Dingen die je graag wil, iets wat je graag op je pad wilt tegenkomen, dingen die je wilt vermijden of wat je wilt neerzetten in je leven. Maar je kunt dit ritueel ook zonder vraag doen en overlaten aan de "Christus Kracht".