Integratieve Massage

Integratieve massageIntegratieve Massage is een complete massage voor het gehele lichaam. Het is een holistische massage, wat betekent: 'aandacht voor de mens als geheel'. We zijn meer dan spieren, gewrichten en klachten. Onze geest is minstens zo belangrijk. Daarom werken de speciaal ontwikkelde technieken die gebruikt worden op veel niveaus, het bewegende lichaam, de huid, de spieren en energie, oppervlakkig en diep naar binnen, lichaam en geest.

Een Integratieve Massage bestaat uit drie onderdelen

  1. Het eerste deel, de Dynamische massage heeft tot doel, het lichaam in beweging te brengen. Door zacht of stevig ritmisch te wiegen, te rollen en te rekken, door kleine en grote bewegingen over het hele lichaam gaat de energie vrijer stromen.
  2. Daarna volgt de intuïtieve massage waarbij het lichaam met warme olie wordt gemasseerd en grote strijkingen en diepere knedingen de huid en spieren ontspannen.
  3. De massage wordt afgesloten met een polariteitsmassage. Handen worden zacht op verschillende plaatsen gelegd om (geblokkeerde) energiestromen weer met elkaar te verbinden. De massage duurt circa 75 minuten en tijdens de massage wordt je lichaam toegedekt met een behaaglijke warme doek.